Over mij

Fotograaf

Nikki Huijnen

Wie ben ik?

Spontaan, vriendelijk en meedenkend

Sinds kleins af aan heb ik een passie voor fotografie. Waar mijn vader herinneringen vastlegde middels videografie, was ik zelf veel nieuwsgieriger naar het vangen van stilstaand beeld. Met de camera in mijn hand, ben ik dan ook opgegroeid. Als klein meisje had ik een wegwerpcamera die overal mee naartoe ging. Mijn wegwerpcamera veranderde al gauw in een digitale camera en hoe groter mijn kennis over het vak werd, hoe groter het formaat van mijn camera werd. 


Als persoon ben ik gegroeid, maar er is één ding hetzelfde gebleven als dat kleine meisje van vroeger: dat is de nieuwsgierigheid om momenten te vangen die anders onopgemerkt voorbij zouden gaan. Als fotograaf wil ik het moment meemaken, zonder ik daar onderdeel van ben. Op deze manier vang ik spontane, pure en emotionele momenten die een gevoel zonder woorden kan beschrijven.


Samen met mij fotograferen betekent voor mij samen tijd doorbrengen. Ik streef er naar om bij iedere shoot een ontspannen sfeer te creëren, keer op keer weer. Op deze manier voel jij je niet alleen op je gemak, maar creëren we samen foto’s waar jij altijd naar zal willen blijven kijken.

zes weetjes

over mij

Volg ons op instagram

@ nikkihuijnenphotography

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image