m a d e f o r w e d d i n g p h o t o g r a p h e r s - s o l e n e -
[eltdf_parallax parallax_full_height=”no” background_image=”3293″ parallax_height=”400″]

Check out

ONZE SERVICES

[/eltdf_parallax]

WEDDING

Unieke en ongedwongen bruidsreportages met een verhaal. Echte mensen, echte liefde en echte foto’s. Jullie bruiloft wordt vastgelegd met zoveel momenten, details en sfeer op fotojournalistieke wijze om een visuele erfenis van jullie bruiloft te creëren.

NEWBORN

Klein en puur, een pasgeboren kind . Deze periode duurt slechts enkele weken. Hoe bijzonder en speciaal is het om deze momenten vast te leggen om later met een hartverwarmende gevoel terug te kijken naar dat klein wondertje.

BUSINESS

Een goede presentatie van de diensten of producten van uw organisatie is erg belangrijk. U wordt immers beoordeeld op de uitstraling van uw organisatie door de klant. U kunt bij ons terecht voor bedrijfsreportages, business-portretten, reclame en productfotografie, sfeerfoto’s,  culinaire fotografie en projecten.

KIDS

Spontane, pure kinderportretten, dat is waar je denkt aan kids fotografie. Bij Nikki Huijnen Photography zorgen we ervoor dat kinderen 100% op hun gemak voelen om dit spontane beeld te creëren. U kunt denken aan een een shoot in de studio of zelfs op locatie.

PORTRAIT

Of het nu om kinderen, volwassenen of zelfs dieren huisdieren, portretfotografie is bij ons altijd mogelijk. Voor het maken van een portret nemen we de tijd, zodat er in een ongedwongen sfeer gefotografeerd kan worden. Heeft u zelf een idee? Nikki Huijnen Photography denkt graag met u mee om uiteindelijk uw wensen te kunnen realiseren.

MATERNITY

Maternity – ofwel zwangerschapsfotografie is altijd een ware belevenis voor de zwangere vrouw en eventuele partner. Voor ons, als fotograaf is het niet anders. De zwangerschap is een bijzondere periode die veel verandering met zich mee brengt. Tijdelijke verandering in en van je lichaam. Juist nu is het mooi en leuk om foto’s te maken.

CAKESMASH

Je kindje wordt bijna 1 en dat is natuurlijk groot feest! Een mijlpaal die je viert met versieringen,  een mooie outfit en een taart waar hij of zij mag in graaien! Lekker kliederen in een taart, wie wilt dat nou niet?

ANIMAL

Huisdieren, u heeft er een innige band mee. De hechte band die je met een dier kan hebben, is ontzettend mooi. Dieren tonen zich het mooist wanneer zij zichzelf zijn. De mooiste dierenfoto’s zijn de foto’s waar het karakter en uitstraling van uw dier te zijn, zoals u ze beleefd.

FOOD

Het maken van smakelijke foto’s van heerlijk eten. Het streven is om over te brengen hoe het eten écht smaakt. Bij Nikki Huijnen Photography kunt u terecht om dit op beeld vast te leggen. Jullie mooiste gerechten verdienen om op het om  goed in beeld te worden gebracht.

ORIGINEEL EN UNIEK

Persoonlijk geboortekaartje

Jullie pasgeboren kind is bijzonder en verdient een bijzonder en persoonlijk geboortekaartje! Laat een uniek geboortekaartje ontwerpen met boordevol persoonlijke details. Je zal nergens hetzelfde geboortekaartje tegenkomen en je geeft je klein wondertje meteen een aandenken voor het leven.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

BEWEGEND VERHAAL

Videografie

Het bijzondere gevoel en de fantastische sfeer op je huwelijk/communie/feest wil je graag zo lang mogelijk vasthouden. Film is een onmisbare aanvulling op foto’s.  Als videograaf brengen we jullie dag op een unieke manier in beeld. Een leuke herinnering om later erop terug te kijken!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image