herinneringen voor nu & later. herinneringen voor nu & later herinneringen voor nu & later FB IN TW

All-round fotograaf

Welkom bij Nikki Huijnen Photography

Verhalen vertellen, dat is wat ik doe. Fotografie betekent voor mij het moment meemaken, zonder dat ik daar onderdeel van ben. Het leven gaat over de kleine dingen, de schoonheid van het moment, datgene dat ons verbindt. En dat is wat ik vastleg op een oprechte, pure manier met oog voor detail.

Connectie, emotie, in het moment, eigenzinnig, vol passie. Fotografie gaat over mensen en elk verhaal is de moeite waard is om verteld te worden. Ik ben een verhalen verteller, een levensfotograaf. Mag ik met jou op avontuur?

Recente verhalen

Fotoshoots met een verhaal

d

Live your magic and save your precious love memories! Our team of professional photographers is here to help you.

d
d
m
Fotograaf

Nikki Huijnen

Wie ben ik?

Spontaan, vriendelijk en meedenkend

Ik ben een jonge ambitieuze fotograaf wonend in Gulpen. In de afgelopen paar jaren ben ik steeds meer gaan fotograferen, hetgeen is uitgemond in een passie én professionele fotografie. In 2015 ben ik afgestudeerd in de opleiding fotografie aan het Arcus College in Heerlen. Mijn doel is om in een eigen stijl foto’s te maken die de nadruk leggen op gevoel.

 

Fotografie, waar de mens centraal staat

Ik vind het fijn om mensen met aandacht op hun gemak te stellen. Door een plezierige en ontspannen sfeer te creëren kunnen prachtige beelden ontstaan waarbij het echt om de persoon draait. Dat is waar ik blij van word.

Het is mijn passie om foto’s te maken die je kunnen raken. Of het nu gaat om mooie levendige portretten, of juist serieuze of verstilde, voor eigen gebruik of voor websites, social media of publicaties, als fotograaf streef ik er altijd naar om

 dat ene speciale moment vast te leggen; een weerspiegeling van de ware persoon.

Ervaringen

Verhalen die gedeeld worden

d
26 mei 2018

Wij hebben een hele fijne dag gehad met haar. Heel professioneel met zowel het maken van de foto’s, als met het aanvoelen van de dag. Wij hebben een geweldige bruiloft gehad en hele mooie foto’s als herinnering.

Pim & Nicky
d
12 juli 2017

Nikki is een zeer betrokken fotograaf. Zij heeft bij ons huwelijk van te voren meegedacht om onze dag zo speciaal mogelijk te maken. Van fotolocaties tot het regelen van onze trouwwagen. Ze is betrokken en perfectionistisch in haar presteren. Onze gasten vonden haar zeer sociaalen bekwaam overkomen. Wij zelf kunnen geen genoeg meer krijgen van het kijken naar onze foto's. Nikki jij was elke cent dubbel en dwars waard, onze dag was dankzij jou nog mooier!

Arno & Laura
d
23 juli 2017

Nikki heeft onze dag met haar prachtige vakkundige foto's een extra dimensie gegeven. We zijn haar zeer dankbaar en raden haar zeker aan! Alles dikke prima!!

Jaap
d

Volg ons op instagram

@ nikkihuijnenphotography

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image